Contact

Dringende hulpverlening -  112

Voor dringende hulpverlening, bel steeds het noodnummer 112

Het noodnummer 112 is een gratis nummer dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar is. Je mag naar 112 bellen als je dringend de brandweer, een ambulance of de politie nodig hebt. Bel enkel naar 112 als er nood is aan redding of sprake is van een levensbedreigende situatie.

Bij storm of wateroverlast code oranje of rood afkondigt, bel je het nummer 1722 als je de brandweer nodig hebt, maar er niemand (potentieel) in levensgevaar is.

Voor je de noodcentrale belt, probeer dan het volgende te weten te komen: de juiste locatie, het soort noodgeval en of er gewonden zijn.

 

Niet dringende hulpverlening – e-loket

Voor minder dringende interventies kan je via het e-loket makkelijk een aanvraag doen via de webformulieren. Je vindt hier de online formulieren terug voor het verdelgen van een wespennest, het melden van wateroverlast of stormschade. Ook met vragen over een factuur kan je hier terecht.

 

Algemene administratie HVZ Taxandria

Adres administratieve zetel:

Hulpverleningszone Taxandria
Noord-Brabantlaan 68
2300 Turnhout

Zonaal Secretariaat: 014/47 09 20 – E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dienst Financiën: 014/47 09 22
Dienst Logistiek: 014/47 09 23
Dienst Operaties: 014/47 09 24
Dienst Personeel: 014/47 09 21
Dienst Risicobeheersing en Preventie: 014/47 09 25

Openingsuren

De administratie is elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur

 

Vragen, problemen of klachten?

Heb je een vraag of een opmerking die je graag wil melden? Dan kan je ons bereiken tijdens kantooruren op het telefoonnummer 014 47 09 20 of u kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

! Een specifieke vraag voor onze dienst preventie? Vul hier het online contactformulier in. 

De Hulpverleningszone Taxandria streeft naar een kwalitatieve dienstverlening voor alle burgers om onze opdrachten op een snelle, adequate wijze uit te voeren. Professionalisme en klantgerichtheid staan hier altijd centraal.

Helaas is het mogelijk dat je toch ontevreden bent over een bepaald aspect van onze hulpverlening. Dan kan je klacht indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Voor een snelle en efficiënte behandeling van uw vraag of klacht, vragen we om dit zo volledig mogelijk te doen.

Graag vermelden van:

  • Naam & voornaam;
  • Volledig adres;
  • GSM;
  • E-mail;
  • Omschrijving van de klacht: feiten, plaats, datum en eventueel tijdstip;
  • Andere info of suggesties om het probleem op te lossen.

Let op, klachten worden niet behandeld als:

  • Het niet gaat over de Hulpverleningszone Taxandria
  • De feiten dateren van meer dan een jaar geleden
  • Er een gerechtelijke procedure loopt over het probleem

 

Sociale media

Volg ons ook via Facebook en Twitter en blijf zo als eerste op de hoogte van onze activiteiten.