Solliciteer vanaf 01/09/2020 als brandweervrijwilliger!

Schrijf je in voor een corona-proof infosessie.

Ik durf de sprong te maken!

Vanaf 1 september werven we brandweervrijwilligers aan voor de posten Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Lille, Merksplas, Ravels en Vosselaar. 

Brandweervrijwilliger worden begint met passie voor hulpverlening. Je gaat een stevig engagement aan, de juiste motivatie is dus heel belangrijk.

Ik durf de sprong te maken want:

  • Ik sta paraat voor mijn medeburgers
  • Branden blussen, redden van geknelde slachtoffers of dieren bevrijden uit mestputten: bring it on!
  • Een maatschappelijk zinvolle job lijkt me echt iets
  • Ik ga voor mijn team door het vuur!

Als brandweerman of -vrouw sta je dus garant voor de veiligheid van de inwoners van je gemeente en andere gemeenten in de hulpverleningszone. Je maakt deel uit van een hechte ploeg waar teamgeest centraal staat. Want voor, tijdens en na elke interventie ga je voor elkaar door het vuur.

Brandweerman of -vrouw zijn is een uitdagende, afwisselende maar ook veeleisende job. Als vrijwilliger stel je je beschikbaar voor je brandweerpost om zo een minimale uitruk te kunnen garanderen. Elke oproep is anders, gaande van brand, hulpverlening, redden van dieren tot ondersteuning op logistiek of technisch vlak bij een ongeval of andere incidenten. Daarom stellen we een aantal eisen aan al onze brandweerlieden, dit zowel voor fysieke conditie, voor handigheid als voor karakter.

Iets voor jou?

▶ Solliciteren kan vanaf 1 september 2020 t.e.m. 31 oktober 2020. Je kan de vacature en selectiereglement hier vinden 

▶ De verschillende posten organiseren in de maand september een aantal infomomenten in de kazernes. Schrijf je hier in! 

▶ Meer weten? Stuur je vragen gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Volg onze sociale media & website voor de laatste updates!

CO gevaar in huis

Rookmelders

Veilig barbecueën

 

BBQ